U ponudi proizvodnog programa imamo i plastificirane stubove za žicu od čeličnih cevi Ø 42mm sa slojem PVC obloge od 1mm proizvedeni sistemom navlačenja plastičnog sloja na čeličnu cev i produkt je iz našeg proizvodnog pogona.

Stubovi se izrađuju po zahtevu kupca u visinama od 1 do 3m.

PVC stubovi za žicu

U ponudi izdvajamo okrugle plastificirane stubove precnika f42mm sa slojem PVC obloge od 1mm proizvedeni sistemom navlačenja plastičnog sloja na čeličnu cev. Sa dugim vekom trajanja, cvrstocom i njihovom jednostavnom upotrebom necete pogresiti. Mogu biti u razlicitim visinama, zavisno od zelja i potreba kupaca. Uz njih od preteceg materijala se koriste  tiplice za stub, kao i drzaci kosnika.. Svaki stub poseduje zastitnu kapicu ili cep.

POC i PVC stubovi za panele

Ovi stubovi imaju namenu u postavljanju panelnih ograda. Kockasti su dimenzija 50x50mm i debljine 1,8mm. Njihova odlika je ta sto imaju duplu zastitu i dug vek trajanja, a i vrlo lako se postavljaju. Postoje oni sa stopom, i oni bez stope, u zavisnosti od nacina postavljanja. Prateci materijal su tiplice za panel sa srafcicem i ankeri. Svaki stub poseduje i zastitnu kapicu ili cep.

Betonski stubovi

Betonski stubovi su najčešću primenu našli u ograđivanju voćnjaka. Zbog njihove armirano-betonske konstrukcije sa sajlama unutar stubova, spadaju u jedne od najkvalitetnijih na nasem tržištu. Kao takvi mogu se koristiti i za montažu protiv-gradnih mreža. Našim kupcima pružamo mogućnost odabira prečnika stuba, kao i visine istih.

PVC stubovi za žicu
PVC stubovi za žicu
Stubovi za panelne ograde
Stubovi za panelne ograde
Stubovi za panelne ograde
Stubovi za panelne ograde
Betonski stubovi
Betonski stubovi
Betonski stubovi